OKULUMUZ DEĞERLER KULÜBÜ HIZ KESMEDEN  ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

OKULUMUZ DEĞERLER KULÜBÜ HIZ KESMEDEN ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÇEDES projesi kapsamında etkinliklerini planlayıp bir bir gerçekleştiren okulumuz değerler kulübü üyesi öğrencilerimiz duyarlılıkta adeta birbiri ile yarışıyor.

24.05.2023 370

Değerler eğitimini pekiştirmek, insani ilişkilerimizi iyileştirmek için çıktığımız yolculukta empati ile kurduğumuz bu köprüden geçip çevreci, doğa dostu, temiz bir gelecek bırakmak için yarınlara haydi sen de katıl kulübümüze.

Öğrencilerimize öncelikle birey olarak duyar aşılamak için çıktığımız yolda uzun vadede duyarlı sınıf, duyarlı okul, duyarlı bir Deliktaş, duyarlı bir Dikili, duyarlı bir İzmir ve duyarlı bir Türkiye’dir hedefimiz. Yaptığımız etkinliklerimizin merkezine öncelikle öğrencilerimizi oturtuyoruz bu eğlenceli yolculukta; duyarla örülen  istenilen çevreye ulaşma uğrunda kendi ağırlığını koyabilip olabildiğince içeriğe hakim olabilsin diye.

Değerler kulübü olarak vakit kaybetmeden kolları sıvayıp ilk olarak okul panomuzu düzenleyip öncelikli olarak duyar sağlamak istediğimiz konulara yönelik dikkat çekici görseller, sloganlarla başladık işe. Her hafta 'Haftanın En Duyarlı Sınıfı' moduyla etkinliklerimizi canlı ve heyecanlı tutarak adım adım güzel sonuç aldığımız etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

* Okulumuza sığınan yeni doğum yapmış bir anne köpeğe önce barınak hazırlayıp sonra da mama su takibini yaparak sahip çıktık.

*  Mahallemizin yaşlılarını, hastalarını ziyaret edip küçük bir moral olduk.

*  Okulumuz Değerler Kulübü' olarak planladığımız okul gezilerini gerçekleştirdik

-Sasalı Doğal Yaşam Parkı

-Karşıyaka Evrensel Çocuk Merkezi

-Karşıyaka Çocuk Oyun Macera Parkı

*  Temiz bir çevre; sağlıklı mutlu bir yaşam.

Öncelikli olarak yakın çevremizden yola çıkarak okul bahçemizden başlayıp yaşanabilir sürdürülebilir temiz bir çevre için iyileştirme etkinlikleri uygulamaları yaptık. Eğlenceli düşündürücü ve dikkat çekici sloganlar içeren yapay ağaçlarımızı okul bahçemizin çeşitli alanlarına diktik.

İlk ve ortaokulla birlikte bu kapsamda sosyal deneylerle tüm öğrencilerimizi tetikleyip dalga dalga büyüyen bir hareket başlattık.

Okulumuz Değerler Kulübü olarak farkındalık kokan iyilik hareketlerimizi dalga dalga çevremize yaymaya devam edeceğiz.

Bu uğurda inanarak büyük bir heyecanla işe başlayan üstüne düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yapan, bizlere umut ışığı enerjisi veren

Öncelikli olarak kulübümüz öğrencileri başta olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür eder bir hatırlatmayla hoşça ve sağlıcakla kalmanızı dileriz.

Çöplerimizi çöp kutusuna atıp doğaya bir gülücük bırakmayı unutmayalım :)

 24-05-202324-05-202324-05-202324-05-2023